ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιαννιώτας και Γούτας στο Bazaar βιβλίου

Γιαννιώτας και Γούτας στο Bazaar βιβλίου

Ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π (Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά) υποδέχονται για δεύτερη χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου του "ΒΗΜΑ FM 99,5" με τίτλο: "Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό".

Από την Πέμπτη 10 έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα βιβλίο με μόλις ένα ευρώ, ανάμεσα σε περισσότερους από 250.000 τίτλους βιβλίων. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση  Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π), για τους άστεγους και τους άπορους πολίτες του Πειραιά.

Με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Δημήτρη Γούτα να δίνουν το παρών το μεσημέρι της Πέμπτης και να ξεναγούνται στους χώρους, παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να δουν και βιβλία που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και να πάρουν κάποια, βοηθώντας κι εκείνοι από την πλευρά τους για αυτόν τον ιερό σκοπό που γίνεται το Bazaar βιβλίου.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα παιδιά για τα οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και happenings. Παράλληλα με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, δημοφιλείς τραγουδιστές και γνωστά μουσικά σύνολα θα ψυχαγωγήσουν το κοινό, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Ώρες λειτουργίας, από την Πέμπτη 10/12 έως την Κυριακή 13/12, από τις 10:00 έως τις 21:00.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το ΑΠΟΕΛ περιμένει...

    Το ΑΠΟΕΛ περιμένει...

    Δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" παρακολουθούν... στενά το θέμα του Γιαννιώτα

  • Ξεχωριστή πρωτοβουλία

    Ξεχωριστή πρωτοβουλία

    Αντιπροσωπεία μελών του Ολυμπιακού και του μεγάλου χορηγού του, της εταιρίας Stoiximan, θα επισκεφτούν τη Δευτέρα το Ίδρυμα Φλόγα

  • Οι Σχολές στο Bazaar βιβλίου

    Οι Σχολές στο Bazaar βιβλίου

    Τα παιδιά επισκέφτηκαν την έκθεση στο ΣΕΦ, αγοράζοντας βιβλία, ενισχύοντας τους απόρους του Πειραιά.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ