ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοψία στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"

Αυτοψία στο

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στις Βρυξέλλες στις 18 Φεβρουαρίου, στο πρώτο ματς με την Άντερλεχτ για τη φάση των "32" του Europa League. Αν και μένει ένας μήνας και κάτι για το ματς στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ", οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν σήμερα στις Βρυξέλλες για να κάνουν αυτοψία στο γήπεδο.

Επιθεώρησαν τους χώρους και είδαν όλα τα... κατατόπια, ενώ ρύθμισαν παράλληλα όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στο Βέλγιο. Αναφορικά με το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η "ερυθρόλευκη" αποστολή και όλα τα σχετικά.

Μάλιστα ο Κούλης Δουρέκας ανέβασε και ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram από την... επίσκεψη στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ".

 

PHOTO GALLERY

Αυτοψία στο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Οδηγίες για τις Βρυξέλλες

  Οδηγίες για τις Βρυξέλλες

  Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για το πώς θα φτάσουν εύκολα στο γήπεδο "Constant vanden Stock"

 • Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

  Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

  Σε συνεννόηση με την Άντερλεχτ έχει έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου οι δύο ομάδες να πάρουν από περίπου 1.300 εισιτήρια στις δύο αναμετρήσεις τους σε Βρυξέλλες και Πειραιά

 • Το πούλμαν του μισού εκατομμυρίου! (video)

  Το πούλμαν του μισού εκατομμυρίου! (video)

  Με το νέο -υπερσύγχρονο και πολυτελές- πούλμαν της θα μεταβεί η Άντερλεχτ στη Γάνδη για το αυριανό ντέρμπι - Δείτε το high-end λεωφορείο της προσεχούς αντιπάλου του Θρύλου, που κόστισε 470.000 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ