ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οδηγίες για τις Βρυξέλλες

Οδηγίες για τις Βρυξέλλες

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο προκειμένου να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά η ενημέωση του επίσημου Ολυμπιακού για τους ταξιδιώτες στις Βρυξέλλες:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την καλύτερη και πιο άνετη παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας στο Βέλγιο, για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης, με αντίπαλο την Άντερλεχτ, επισημαίνει ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες μετακίνησης στην πόλη, προκειμένου εκείνοι να φτάσουν στο γήπεδο Constant Vanden Stock.


Φτάνοντας από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών:

Ακολουθήστε την κατεύθυνση RING RO – (Gent)/Charleroi/Mons – έξοδος 15 «Neerpede». Μετά την έξοδο 15 ακολουθήστε την αριστερή κατεύθυνση – λεωφόρος Marius Renard – ακολουθήστε την και πάρτε τον έκτος δρόμο στα αριστερά (πλατεία Verdi) – οδός Eugene Ysaye – Πλατεία Egide Rombaux – πάρκινγκ φιλοξενούμενων στο γήπεδο Constant Vanden Stock (μόνο για λεωφορεία).

Φτάνοντας από το αεροδρόμιο Charleroi:

Ακολουθήστε την κατεύθυνση Brussels – Ring RO, έξοδος 15a – ακολουθήστε την κατεύθυνση VUB ERASME/Anderlecht – ακολουθήστε την έξοδο στη 2η πλατεία – πλατεία Henri Simonet – πάρτε την αριστερή πλευρά της πλατείας – πάρτε την “rout de Lennik” (λεωφόρος) – ακολουθήστε την λεωφόρος Maurice Careme – λεωφόρος Theo Lambert – πλατεία Verdi – οδός Eugene Ysaye – Πλατεία Egide Rombaux – πάρκινγκ φιλοξενούμενων στο γήπεδο Constant Vanden Stock (μόνο για λεωφορεία).

Χώρος πάρκινγκ για ΙΧ:

Παρακαλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με δικά τους, ιδιωτικά οχήματα, να τα παρκάρουν στην περιοχή γύρω από τον σταθμό του Μετρό (Tube) Veeweyde (στην πλατεία Verdi, Anderlecht).

Ταξιδεύοντας με το μετρό, οι επόμενοι σταθμοί είναι πολύ σημαντικοί!

Κέντρο των Βρυξελλών (Brussels city centre) – με κατεύθυνση προς Anderlecht (γήπεδο ποδοσφαίρου – football stadium).

METRO DEBROUCKERE – METRO VEEWEYDE

Anderlecht (γήπεδο ποδοσφαίρου – football stadium) – Κέντρο των Βρυξελλών (Brussels city centre).

METRO VEEWEYDE – METRO DEBROUCKERE

Μετακίνηση με ταξί:

Από το κέντρο των Βρυξελλών (Brussels city centre) προς το γήπεδο Constant Vanden Stockstadion.

Εάν μετακινηθείτε με ταξί, αναζητείστε τις παρακάτω κατευθύνσεις, τοποθεσίες και οδούς: Πλατεία Verdi / οδός Eugene Ysaye / Πλατεία Egide Rombaux.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Αντίστροφη μέτρηση...

  Αντίστροφη μέτρηση...

  Μένουν 7 ημέρες και οι "ερυθρόλευκοι" ανυπομονούν για το πρώτο ματς με τους Βέλγους στις Βρυξέλλες.

 • Εισιτήρια τέλος για Βρυξέλλες!

  Εισιτήρια τέλος για Βρυξέλλες!

  Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα 1.200 εισιτήρια για το α' ματς με την Άντερλεχτ

 • Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

  Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

  Σε συνεννόηση με την Άντερλεχτ έχει έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου οι δύο ομάδες να πάρουν από περίπου 1.300 εισιτήρια στις δύο αναμετρήσεις τους σε Βρυξέλλες και Πειραιά

 • Αυτοψία στο

  Αυτοψία στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"

  Άνθρωποι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν σήμερα στις Βρυξέλλες, επιθεώρησαν το γήπεδο της Άντερλεχτ και ρύθμισαν τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του Θρύλου εκεί

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ