ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόστιμο ως 25.000 €

Πρόστιμο ως 25.000 €

Προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση της πραγματικότητας! Αυτό το έχει το... dna σας! Έχετε την κακή συνήθεια να χρησιμοποιείται τον ΚΑΠ όπως θέλετε και όχι όπως περιγράφονται τα εκάστοτε γεγονότα και ανταποκρίνονται σε ό,τι έχει συμβεί. Επειδή το σύστημα Αλαφούζου δεν έχασε το χρόνο και ανέλαβε δράση πριν καλά-καλά τελειώσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Ό,τι συνέβη στα Χανιά, περιγράφεται από μία άλλη παράγραφο του άρθρου 15 του ΚΑΠ. Ας δούμε τι αναφέρει το εν λόγω άρθρο με τίτλο "Ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων" και πιο συγκεκριμένη παράγραφος 3 με τίτλο "ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων".

Σας μεταφέρουμε τι αναφέρει ακριβώς ο ΚΑΠ: "Η ρίψης πάσης φύσεως αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο ή από μια κερκίδα σε άλλη, ιδιαίτερα δε πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα απαγορεύεται αυστηρά. Εάν παρά την απαγόρευση, συμβεί, επιφέρει τις ακόλουθες ποινές:

Β. Στη διάρκεια του αγώνα

α) Η ρίψη αντικειμένων τα οποία κατά την κοινή πείρα δεν είναι πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου που νόμιμα βρίσκεται

στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από εννιά χιλιάδες (9.000) ευρώ έως είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) ευρώ".

Όπως, λοιπόν, μπορεί να αντιληφθεί κανείς, στα Χανιά έπεσε ένα αντικείμενο (σ.σ.: αναπτήρας) το οποίο πέρασε δεξιά από τον Κουλιμπαλί, εκείνος έπιασε για δευτερόλεπτα το αριστερό του πόδι ψηλά και αμέσως ήταν μια χαρά! Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαπληκτίστηκε με τον Ντουρμάζ σε χρόνο... dt!

Η προπαγάνδα σας δεν θα περάσει ό,τι κι αν κάνετε. Να ξέρετε ότι εμείς είμαστε εδώ και θα σας ξεβρακώνουμε για τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείτε σε μόνιμη βάση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Δεν έθεσε σε κίνδυνο..."

    Ο Σωτηρίου μίλησε για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, λέγοντας ότι υπήρχαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο

  • Έπιασε... τόπο η προπαγάνδα!

    Έπιασε... τόπο η προπαγάνδα!

    Ο αναπτήρας δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί, αλλά η δουλειά που έκανε το... σύστημα των "αντικειμενικών" πέτυχε, όπως φαίνεται από το κατηγορητήριο...

  • Διακοπή αγώνα ενώ δεν χτύπησε κανείς;

    Διακοπή αγώνα ενώ δεν χτύπησε κανείς;

    Γελοιότητες τα περί διακοπής αγώνα για ενα αντικείμενο, το οποίο ουδέποτε χτύπησε κάποιον εντός αγωνιστικού χώρου! - Το παράδειγμα της UEFA με το Ολυμπιακός-Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το πρόστιμο

  • "Κανένα αντικείμενο δεν τον χτύπησε"

    Ο Ντουρμάζ που ήταν δίπλα στον Κουλιμπαλί τόνισε ο αμυντικός του Πλατανιά έκανε θέατρο. Επισημαίνοντας ότι το αντικείμενο προϋπήρχε στο χορτάρι

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ