ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχετε λυσσάξει να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό, γιατί αγωνιστικά είστε ανίκανοι

Έχετε λυσσάξει να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό, γιατί αγωνιστικά είστε ανίκανοι
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι λες ρε παιδάκι μου; Όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά συνέβησαν στα αποδυτήρια; Η λεκτική βία αποτυπώνεται στην έκφραση... "μας γ@μήσατε σήμερα"... και "τι μας κάνατε ρε;". Η αποστολή της ΑΕΚ ήρθε και έφυγε ως πρέπει, κυρία. Και για το ξύλο που έφαγαν παίκτες, φροντιστές και αστυνομικοί από... τα ΜΑΤ, ευθύνεται ο Ολυμπιακός, ε; Και ξεκινάει η προπαγάνδα από τους στημένους, για δήθεν τιμωρία κλπ, ώστε αν δεν γίνει, που είναι και το φυσιολογικό, θα μιλάνε μετά οι ίδιοι για... εύνοια! Έχετε λυσσάξει να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό, γιατί αγωνιστικά είστε ανίκανοι να τον γκρεμίσετε από την κορυφή, όπως παλιότερα με τον Αθηναϊκό που του κλέψατε το πρωτάθλημα. Έχετε φαγωθεί να ξεσηκώσετε με τις σφαγές εναντίον μας, τους θερμοκέφαλους ώστε κάποιοι να αντιδράσουν και να βρείτε πεδίο δράσης. «Θέλετε» να τους αναγκάσετε να μπουν στο γήπεδο, όπως οι οπαδοί «άλλων» ομάδων. Σας φταίνε τη μια τα καπνογόνα, την άλλη εφευρίσκετε χτύπημα από αναπτήρα σε εκτός έδρας ματς, παλιότερα είχατε αναγάγει ως θέμα παλιότερο τραύμα του Τζόρβα ως χτύπημα από αεροβόλο, μετά είχατε «δει» εισβολή φιλάθλων ως επίθεση στον Σισέ, ενώ από το βίντεο φαίνεται καθαρά ότι έχουν μπει και πανηγυρίζουν περνώντας μάλιστα δίπλα του χωρίς να ασχοληθούν μαζί του, και ο ίδιος επιδιώκει τον σαματά, φεύγοντας επιδεικτικά αργά και ξεκινάει την λεκτική αντιπαράθεση.

Σας χαλάει που οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν τσιμπάνε και δεν κάνουν επεισόδια μέσα στο γήπεδο προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα τους, αν και έχουν έρθει και έρθει κατά καιρούς «καμικάζι» να τους προκαλέσουν. Αυτό βρήκατε να αναδείξετε ως θέμα, στο ματς του Κυπέλλου; Όχι ας πούμε ότι δεν έγινε το παραμικρό μέσα στο γήπεδο μετά από τέτοια σφαγή που προκάλεσε την ήττα του  Ολυμπιακού. Δεν έπεσε ούτε ένα αντικείμενο, ούτε μια φωτοβολίδα, δεν εισέβαλε κανείς στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια τα ΜΑΤ επιτέθηκαν αναίτια, ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτε απολύτως στο φύλλο αγώνος, ενώ επίσης, ούτε ένας από την αποστολή της ΑΕΚ δεν παραπονέθηκε (ούτε καν ο προκλητικός Δημητριάδης) για τη φιλοξενία.

Ασχοληθείτε πρώτα με αυτούς που προκάλεσαν την οργή του κόσμου, και επιτέθηκαν σε διεθνείς ποδοσφαιριστές και τα ξαναλέμε. Εδώ «άλλοι» εφηύραν επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρία που μόνο στη φαντασία τους υπήρξε. Θα θέλατε σε όλα τα γήπεδα να υπάρχει ανάλογη ατμόσφαιρα;  Μάλλον όχι. Θέλετε να γίνονται επεισόδια και στο Καραϊσκάκη, όπως επιδεικτικά έλεγε άντρας των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο Βόλεϊ στο Ρέντη, αναφερόμενος σε πιτσιρικάδες οπαδούς μας, λέγοντας... "ελάτε ρε να τις «παίξουμε», φλώροι είσαστε; Πώς σας κατάντησαν έτσι ρε «υπαλληλάκια»". Αλήθεια, τους συναδέλφους τους της αθλητικής βίας γιατί τους εμπόδιζαν να δουν τι συμβαίνει; Είναι αλήθεια ή όχι ότι χτύπησαν οι ίδιοι ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας; Το κεφάλι, πάντως, του φροντιστή σίγουρα δεν άνοιξε μόνο του...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ