ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οε οε οε, οε οε οε, το πούλμαν είναι εξάστερο Παναθηναϊκέ!

Οε οε οε, οε οε οε, το πούλμαν είναι εξάστερο Παναθηναϊκέ!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε μπαγάσηδες, συγκινηθήκαμε. Τι μας θυμίσατε τώρα; Τα σχολικά μας χρόνια που καθόμασταν στο προαύλιο του σχολείου μετά την προσευχή και περιμέναμε να ακούσουμε από το στόμα του διευθυντή ότι θα πάμε... εκδρομή με πούλμαν στο Ναύπλιο! Τι τυχεροί που είναι, ρε παιδάκι μου, κάποιοι άνθρωποι; Τι ταξιδάρα κάνανε; Τι ωραία που θα περάσανε στη γαλαρία οι πιο «μάγκες». Να φωνάζουν... τρέχα-τρέχα οδηγέ για να τους περάσουμε όταν αντίκριζαν κι άλλο πούλμαν. Ελπίζω, μονάχα, στα διόδια να μη βάζανε τον Καλάθη να πετάει τα ψιλά στο καλαθάκι γιατί θα έβρισκε συνέχεια στεφάνι! Και θα κάνανε καμιά βδομάδα παραπάνω μέχρι να φτάσουν στην Λαγοφλώρο. Χώρια την ουρά που θα δημιουργούνταν πίσω τους. Δεν τα λες και λίγα 1.095 χιλιόμετρα. Άσχετα αν είναι γεμάτα με καλαμπούρι και τραγούδια!

Οε οε οε οε οε οε το πούλμαν είναι εξάστερο Παναθηναϊκέ! Απορώ με τους παίκτες που δεν ήθελαν να γυρίσουν με το πούλμαν. Και καλά τα Αμερικανάκια, είναι ξενέρωτα. Από τον Φώτση, όμως, δεν το περίμενα. Μα χάνονται τέτοιες εκδρομές, Αντώνη μου; Για φαντάσου να είχατε αποκλειστεί από την ΤΣΣΚΑ πόσες μέρες θα κάνατε να γυρίσετε πίσω. Δεν λες πάλι καλά που φτιάχτηκε και ο δρόμος στα Τέμπη; Ε, ρε γλέντια σε κάθε στάση που θα έγιναν. Θα τρόμαζε ο οδηγός να τους μαζέψει!

Θεωρώ πως θα έκαναν τουλάχιστον την παραδοσιακή στάση στου Λεβέντη! Τι θυμήθηκα θα μου πείτε κ εγώ τώρα. Μα είναι να μην συγκινηθείς; Τι είμαστε; Άνθρωποι είμαστε. Σκεφτείτε μόνο από πόσα όμορφα μέρη θα πέρασαν. Πού να τα δούνε όλα αυτά με το αεροπλάνο; Έτσι είναι όμως η ρημάδα η ζωή. Άλλοι γυρνάνε σπίτια τους με... ταξί, άλλοι με πούλμαν. Και οι δικοί μας αθλητές σε όλα τα αθλήματα τρέχουν σε Ελλάδα και  Ευρώπη από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Προβλέπω, αν το επιτρέψουν τα κοράκια, μετά την απώλεια και του Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, να γυρνάνε με τα πόδια από τον Πειραιά! Σιγά το πράμα, 12 χιλιομετράκια απόσταση είναι...

Υ.Γ.1: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της φιέστας ή έχουν μείνει ακόμη;

Υ.Γ.2: Καλή αντάμωση...

Υ.Γ.3: Οδηγέ μην τρέχεις...

Y.Γ.4: Έκτακτη είδηση. Αυτή την στιγμή έχει μπει ελεγκτής στο πούλμαν, ελέγχει τα εισιτήρια και θα καθυστερήσουν λίγο. Φήμες λένε πως ψάχνει και τις αποσκευές μήπως έχουν καμία κούπα, αλλά μέχρι στιγμής βρήκε τρεις... σκούπες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ