ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συνεχίστε να ταΐζετε με σανό τα «αλλόθρησκα πρόβατα»...

Συνεχίστε να ταΐζετε με σανό τα «αλλόθρησκα πρόβατα»...

Απόφαση – έκτρωμα είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό... Μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν εν μέρει οι αντίπαλοι μας... Δεδομένης της απαγόρευσης των μετακινήσεων δηλαδή του χρόνου θα δούμε τον Ολυμπιακό μετά από 8 τουλάχιστον αγωνιστικές... Σχεδόν μετά το 1/3 του πρωταθλήματος... Και βγαίνουν οι ψεύτες ρίχνοντας σανό στην ταϊστρα των οπαδών τους, και γράφουν ότι είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί!!!!!

Αγανακτισμένοι είμαστε... όχι ικανοποιημένοι ψεύτες... Ειδικά όταν θυμόμαστε τι όντως γίνεται στις φυσούνες της Τούμπας, της Λεωφόρου και στο ΟΑΚΑ... και τι ποινές ακολουθούν... Είναι ηλίου φαεινότερο ότι θέλουν να προκαλέσουν τον κόσμο μας να αντιδράσει... Να δημιουργήσει επεισόδια για να βρουν πάτημα για περαιτέρω τιμωρίες... Το ήξεραν και μόνοι τους ότι η αφαίρεση βαθμών δεν θα γινόταν... Για του χρόνου δούλεψαν... Για να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη... Ξέρουν ότι αγωνιστικά η ψαλίδα θα ανοίξει... Μόνο με την διαιτησία, και χωρίς την συμπαράσταση των οπαδών μας σε κάποια ματς μπορούν να ελπίζουν... Θεωρώ ότι η ποινή θα πέσει... Αν και για μένα πρέπει να εξαλειφθεί και να μείνει μόνο κάποιο  πρόστιμο... Αν είναι δυνατόν να μας τιμωρούν για γεγονότα που δεν έγιναν... Στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη μπορείτε να μας πείτε τι έγινε στην φυσούνα και ποια ήταν η τιμωρία;;;; Στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος πέρσι στον τραυματισμό του Λαζαρίδη από μπουκάλι;;;;;; Στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος φέτος τι έγινε μωρέ;;;; Στο Ολυμπιακός –ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ποιοι την έπεσαν στον παρατηρητή και δεν έβγαιναν να παίξουν;;;;;;;; Στο μόνο που είχαν δίκιο είναι ότι το πρωτάθλημα πήγε τελικά... στο λιμάνι!!!!!

Ρίξτε τώρα την άλλη ποιότητα σανό στους οπαδούς των άλλων ομάδων... Ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός γράψτε... Και όταν αρχίσει το ερυθρόλευκο τσουνάμι στην μεταγραφική περίοδο, μη τυχόν και κάνετε συγκρίσεις μεταξύ του Μαρινάκη και των υπολοίπων... Εκεί βουλώστε το... Σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν πήρε ούτε ένα σφύριγμα , και σας  πήρε πάλι αέρα το πρωτάθλημα, εσείς θα το απαξιώνετε λέγοντας ότι ευνοήθηκε στο τέλος... από την απόφαση!!!!

Συμφωνώ ότι είναι σκάνδαλο... Σκάνδαλο όμως εναντίον μας... Νίκησε εν μέρει η προπαγάνδα... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... Δημιουργώντας  δεδικασμένο…. και με τα φυντάνια τους που δεν μπορούν να τα μαζέψουν θα την πληρώσουν την νύφη πολύ ακριβά στο εγγύς μέλλον... Είναι αίσχος ρε να μιλάτε για εκτεταμένα επεισόδια... Είναι ανήθικο να καταδικαζόμαστε χωρίς να αποδεικνύεται τίποτε από όσα ισχυρίστηκαν κάποιοι... Είναι λόγος για τιμωρία η φράση… Μας γ@μήσατε σήμερα, τι μας κάνατε ρε... Δεν έχει ξανακουστεί παρόμοια φράση ποτέ από παράγοντες των «άλλων» ομάδων, ε ;;;; Αυτή είναι η κάθαρση του ποδοσφαίρου;;;; Να την χαίρεστε ρε την εξυγίανση σας... Ένα πράγμα μόνο όμως να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας... Ο λαός του Ολυμπιακού δεν ξεχνά... όσα χρόνια και να περάσουν!!!! Καλοχώνευτο το 44ο και που να δείτε τι σας περιμένει στο επόμενο...

 

PHOTO GALLERY

Συνεχίστε να ταΐζετε με σανό τα «αλλόθρησκα πρόβατα»...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ