ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπως δεν υπάρχει Α1 χωρίς τον Ολυμπιακό, έτσι δεν υπάρχει και μέλλον με εσάς στις καρέκλες

Όπως δεν υπάρχει Α1 χωρίς τον Ολυμπιακό, έτσι δεν υπάρχει και μέλλον με εσάς στις καρέκλες
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έλα ρε, υπάρχεις; Βγήκες από το καβούκι σου και πήρες θέση για τον Ολυμπιακό; Όπως δεν υπάρχει Α1 χωρίς τον Ολυμπιακό, έτσι δεν θα υπάρχει και μέλλον στο μπάσκετ με τις υπάρχουσες συνθήκες. Τελεία και παύλα. Αν θέλετε να μετέχουμε, ξέρετε όλοι σας τι πρέπει να κάνετε. Ξήλωμα σε όλη τη σαπίλα, μηδενός εξαιρουμένου. Και όποιος δεν θέλει ισονομία, διαφάνεια και να κερδίζονται αγώνες και πρωταθλήματα ΜΟΝΟ μέσα στο παρκέ, ας ασχοληθεί με κάτι άλλο. Ας πανηγυρίζει τίτλους σε άδεια γήπεδα. Αν πραγματικά θέλανε να δείξουν ότι είναι καλύτεροι, θα παίζανε με ξένους διαιτητές και όχι με τα ντόπια φερέφωνα τους. Δεν τολμάνε όμως να παίξουν στα ίσα στο μοναδικό αθλητικό τους αποκούμπι. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Τους γλεντάει για πλάκα ο Ολυμπιακός. Και δεν μιλάμε για απλές ήττες. Μιλάμε για συντριβές. Επειδή στα μαθηματικά, κύριε Πιτίνο, δεν ήμουν ποτέ καλός. Είπατε (πριν γίνεται Λούης) ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βάζει 10-13 μύρια από την τσέπη του; Πώς γίνεται αυτό; Οι ισολογισμοί της ΚΑΕ είναι κερδοφόροι και αναγράφουν άλλα ποσά. Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, δεν θα πρέπει κάποιος να επιληφθεί για το τι ισχύει και τι όχι;

Αλλά τι λέω; Εδώ ο «άλλος» δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει τους λόγους της αποχώρησης του Ολυμπιακού. Το περίεργο θα ήταν να καταλάβαινες, Αλ6, τι συμβαίνει χρόνια τώρα. Και να ήταν μόνο αυτό; Δες τη φορολογία στο Ελληνικό μπάσκετ και θα καταλάβεις και άλλα σχετικά με την πτωτική του πορεία. Γιατί φεύγουν, και γιατί δεν έρχονται παίκτες αξίας. Γιατί δεν μπαίνουν επιχειρηματίες. Να επενδύσουν που; Σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο; Αν δεν έχεις καταλάβει γιατί αποχωρήσαμε, να σε βοηθήσουμε εμείς, με βίντεο από διαιτητικές σφαγές σε παιχνίδια, από συμπεριφορές παραγόντων, σε αποδυτήρια, φυσούνες, στις κερκίδες, στα ΜΜΕ, όπου θες. Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και χρήζει ιατρικής φροντίδας. Αν όμως το ξέρεις, τότε το πρόβλημα γίνεται επικίνδυνο, γιατί εθελοτυφλείς. Ρώτα να σου πουν, αν υπάρχουν «μαύρα» συμβόλαια, σε τι ποσά αντιστοιχούν και ποιο είναι το ΦΠΑ που χάνεται για το Κράτος και δεν αποδίδεται. Η απόδειξη που δεν κόβεται για ένα καφέ και μια τυρόπιτα σας μάρανε, ή να κυνηγάτε στις λαϊκές γριές που πουλάνε σκόρδα. Συνέχισε, «καλά το πας».

Ρε Γιαννάκη, κάνε μας, την χάρη. Ένας χρόνος πέρασε και συνεχίζεις να προσπαθείς να πείσεις, ποιον άραγε, ότι αποχώρησες έντιμα από τον Ολυμπιακό; Τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον πείθεις. Κάτσε εκεί που τους αρέσουνε τα τούβλα σου, να κερδίζεις, χωρίς να σκίζεις τα ρούχα σου από την αδικία. Να σε κράζουνε οι Ολυμπιακοί όπου εμφανίζεσαι. Μόνο έτσι θα ασχολούμαστε μαζί σου. Γιατί αγωνιστικά είσαι για γέλια «οικοδόμε». Ο Θεός μας φύλαξε και γλιτώσαμε από την παλτουδιά και ένα σωρό μύρια πεταμένα. Πανηγύρισε το πρωτάθλημα που πήρες σε άδεια γήπεδα και κάνε μια κολοτούμπα (προσφιλής τακτική της νέας σου ομάδας), όσον αφορά τις δηλώσεις σου για το θέμα με τη διαιτησία. Ναι μωρέ, αυτήν που κατηγορούσες ότι σου κλέβει τίτλους, όταν έπαιζες με την ερυθρόλευκη. Που γέλαγες ειρωνικά και έδειχνες την σκισμένη φανέλα. Δηλώνεις άντρας. Πες, ρε «άντρα», τι έλεγες σε μας, για τον Τράκη, τον Βασιλακόπουλο, τον κόσμο του ΠΑΟ και την Ελληνική διαιτησία 5 χρόνια που ήσουν σε μας; Να δούμε, θα σε συμπαθούν μετά οι νυν εργοδότες, παράγοντες και οπαδοί; Χρησιμοποιώντας τις ίδιες εκφράσεις, όχι παραποιημένες στο πιο ελαφρύ. Θα τα ξαναπούμε στην Ευρωλίγκα, Γιαννάκη. Και σταμάτα πια να δικαιολογείσαι. Μεγάλωσε πια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ