ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ουαί και αλίμονό σας, μόλις σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, τελειωμένοι σε όλα τα σπορ παντοτινοί

Ουαί και αλίμονό σας, μόλις σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, τελειωμένοι σε όλα τα σπορ παντοτινοί
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μπα; Τώρα το θυμηθήκατε να ακούτε τις συνομιλίες διαιτητών με VAR; Όταν από την πρώτη στιγμή ΜΟΝΟ εμείς το λέγαμε χασκογελάγατε όλοι σας. Στο ΟΑΚΑ ήταν όλα τέλεια όμως χαϊβάνια, έτσι; Ήταν πέναλτι και τα δύο, ε; Δεν υπήρξαν αποβολές σε μαρκαρίσματα των Ινσούα, Γιόχανσον και Κουρμπέλη. Εκεί δεν θέλατε να ακούσετε τις συνομιλίες. Και όλα αυτά γιατί; Για να κόψετε με την ισοπαλία βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Όχι για πάρτη σας, αλλά για τα τακίμια σας. Πώς νιώθετε τώρα που σας την... έφεραν από πίσω; Τις συνομιλίες στα γραφεία της ΚΕΔ, στα αποδυτήρια των διαιτητών, στη φυσούνα του ΟΑΚΑ στο μπάσκετ δεν θέλετε να ακούγονται; Τις συνομιλίες στα ξενοδοχεία για να «ληστέψετε» τον Ολυμπιακό στα κρυφά ραντεβουδάκια με τα δικέφαλα κοτοπουλάκια δεν θέλετε να τις μάθει ο φίλαθλος κόσμος; Χλευάζετε την ομάδα που φτιάχτηκε από επιλογή μας, να μετέχει στην Α2, για να μην συμμετέχει ο Ολυμπιακός μας στην βρωμιά της Α1, αλλά για το «ερωτικό σόου» που διεξήχθη στην πισίνα στο Γουδί για το καλωσόρισμα, δεν βγάλατε μιλιά.

Πράγματι έχει κάνει βήματα προόδου ο ερασιτέχνης σας, από τότε που ασχολήθηκε ο Τράκης. Έχει βάλει κ αυτός το χεράκι του για να συνεχίζεται το τρομερό σερί, των 42-0 νικών στα μεταξύ μας παιχνίδια στο πόλο και το 44-0 σε ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά αθλήματα.  Σας περιμένουμε και στα υπόλοιπα να σας δείξουμε πως «αγαπάει» ο Πειραιάς, φλώροι. Βγήκανε τα φερέφωνα σας να διαμαρτυρηθούν και πάλι για το οφσάιντ του Κατσουράνη μίλαγαν. Αλλά είναι τόσο στόκοι, που και VAR να υπήρχε ηλίθιοι, πάλι θα ακυρωνόταν. Γιατί στο ξεκίνημα της φάσης η μπάλα δεν φεύγει κόρνερ από όπου προήλθε το γκολ, αλλά ΑΟΥΤ από δικά σας πόδια.

Πού πάτε, ρε Καραμήτροι, να κερδίσετε στη Ριζούπολη; Μέχρι και τα τρισέγγονα σας θα χάνουν εκεί μέσα, ανεξαρτήτως συνθηκών. Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών κερδήθηκε εκεί μέσα. Παίζανε οι μάγκες με τις κότες όπως τους αποκάλεσε τότε ο Πρόεδρος σας. Οι Πειραιώτες με τους φλώρους, που πηδάγατε τις μάντρες στην Παιανία για να τους δείρετε. Ξέρετε γιατί; Γιατί χάσατε πεντακάθαρα. Δεν σας έφταιγε ούτε η διαιτησία, ούτε η ατμόσφαιρα, ούτε οι φωτοβολίδες, ούτε τα καπνογόνα. Και με σας στις κερκίδες σε ένα γηπεδάκι 12.000 θέσεων. Μου είχατε βγάλει και μπλουζάκια για πρωτάθλημα τρομάρα σας. Θυμάστε τι ωραία που τα βγάζατε και τα καίγατε στα κάγκελα; Όπως σας βάλαμε... στην ντουλάπα τα μπλουζάκια με το τσο και λο, και τα μπλουζάκια από Τελ Αβίβ και Σαραγόσα. Εμείς πάντως τα φοράμε περήφανα. Και αυτά, και με το 1-4 στη Λεωφόρο και αυτά με το 73-38. Και που θα πάει. Πόσο ακόμη θα τη «γλιτώνετε»;  Έρχεται και η καινούργια κολεξιόν στο ποδόσφαιρο. Αυτή και αν θα φορεθεί. Ουαί και αλίμονό σας, μόλις σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, τελειωμένοι σε όλα τα σπορ παντοτινοί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ