ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα που θα κατακτηθεί ποτέ

Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα που θα κατακτηθεί ποτέ
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

O αγώνας με τον Άρη ήταν το καλύτερο μάθημα για όλους μας , όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή και μπορεί και χειρότερη θα είναι η εικόνα ΟΛΩΝ των ομάδων απέναντι μας. Θα πηγαίνει η κλωτσιά σύννεφο. Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση των διαιτητών ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια στα βοσκοτόπια που θα παίζουμε. Οι κόκκινες στο τσεπάκι και οι κίτρινες με το σταγονόμετρο και προς το τέλος του αγώνα για να επιτρέπουν στα δρεπάνια να δρουν ανενόχλητα κατά την διάρκεια του αγώνα χωρίς να νιώθουν ότι κινδυνεύουν να αποβληθούν. Όλες οι ομάδες θα έχουν και ασυλία και «κίνητρα έξτρα» για να ανακόψουν την πορεία μας προς το 45ο πρωτάθλημα. Μην περιμένει κανείς να το πάρουμε εύκολα η με διαφορά από τον 2ο. Πόσο μάλλον όταν στα πλέι οφ «σπρώχνονται» για να μπουν συγκεκριμένες ομάδες. Και να θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει μπάλα δεν θα τον αφήνουν. Ξεχάστε το θέαμα ειδικά στα εκτός έδρας. Παντού θα πηγαίνουμε για «πόλεμο».

Αν γίνει συνείδηση σε όλους μας αυτό μόνο τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το πάρουμε. Αν μασάμε, αν πετάμε ημίχρονα, αν δεν καθαρίζουμε τα ματς, αν δεν μπαίνουμε σε όλα με την ίδια φλόγα στα μάτια όπως με τον Άρη, μην περιμένετε κούπα. Δυστυχώς, δεν φτάνει η ποιότητα και το ταλέντο μόνο. Πρέπει να «παίζουμε και ξύλο». Να περνάμε δια πυρός και σιδήρου πιθανόν ακόμη και από το Καραϊσκάκη. Και να ξέρετε πως όλες αυτές οι υποδεέστερες ομάδες όταν ξέρουν ότι έχουν ασυλία παίζουν ακόμη πιο σκληρά και φανατισμένα. Ας είμαστε λοιπόν όλοι μας πιο επιεικείς με τους παίκτες μας στα όσα λάθη τους καταλογίζουμε. Δεν μιλάμε για κανονικό ποδόσφαιρο. Όταν στο μυαλό τους έχουν πρώτα στο πώς να αντιδράσουν στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, πώς να φύγουν σώοι και αβλαβείς από τα γήπεδα, και πώς να μην τιμωρηθούν αν πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα αντί να επιβάλλουν το παιχνίδι τους θα κάνουν και λάθη χαζά. Επειδή λοιπόν δεν θα μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε εκτός έδρας στα περισσότερα ματς, το Καραϊσκάκη ΚΑΘΕ Κυριακή πρέπει να φλέγεται, για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα που θα κατακτηθεί ποτέ. Ο Μαρτίνς θα «παίζει» κάθε Κυριακή το κεφάλι του γιατί οι αντικειμενικοί αν δεν το γράφουν θα παίζουν κάθε Κυριακή το δικό τους στα ελεγχόμενα ΜΜΕ που δουλεύουν.

Κατά τα άλλα η πώληση της Nova τους έχει πειράξει και το κούρεμα του χρέους. Όταν γραφόντουσαν στο χιόνι ΟΛΑ τα χρέη της ΑΕΚ, όταν χαριζόντουσαν (όχι κουρευόντουσαν) χρέη σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, δεν έγραφαν τίποτε απολύτως γιατί επρόκειτο για τα αφεντικά τους. Όταν ήταν χορηγός η NETMED, η Σουρωτή, ο ΟΠΑΠ, οι ομάδες δεν ήταν όμηροι που τα λεφτά προέρχονταν από ιδιοκτήτες ΠΑΕ, τώρα θα γίνουν. Στην τελική ας πάνε αλλού μωρέ να κονομήσουν η ας βάλουν το χέρι στην τσέπη οι ιδιοκτήτες τους (δεν πιστεύω να είναι σε κάποιες οι ίδιοι, ε;).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ