ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κατορθώσατε» και χάσατε τον τίτλο από αυτούς που έκαναν αγώνα να μπει παύλα

«Κατορθώσατε» και χάσατε τον τίτλο από αυτούς που έκαναν αγώνα να μπει παύλα
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η απώλεια του Πρωταθλήματος θα σας βαραίνει πάντα. Υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι, αλλά σημασία έχει ο τρόπος που χάνεις. Και εσείς δεν κατεβήκατε καν στα πλέι οφ. «Προδώσατε» την εμπιστοσύνη που σας έδειξε η διοίκηση και όλους αυτούς που ήταν δίπλα σας σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή του Πρωταθλήματος. «Κατορθώσατε» και χάσατε από αυτούς που ήθελαν να μπει παύλα. Από αυτούς που για να παίξουν έκαναν ακόμη μια κωλοτούμπα. Πανηγύρισαν αυτοί που δεν πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν ένα πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια. Δεν έχετε καμιά απολύτως δικαιολογία. Δεν δεχόμαστε εκ των υστέρων καμιά απολύτως συγνώμη. Δεν παίξατε καλά, ήταν οι άλλοι καλύτεροι και χάσατε.

«Παραδοθήκατε» άνευ όρων. Δεν φερθήκατε ούτε καν ως «επαγγελματίες». Κάποιοι λιγοψύχησαν. Κάποιοι άλλοι είχατε το μυαλό σας στις επόμενες ομάδες σας. Και όλοι μαζί, μόνο ομάδα που θα διεκδικούσε πρωτάθλημα δεν θυμίζατε. Εμείς είμαστε μπεσαλήδες από την αρχή και πάντα. Πάγια αρχή μας να παίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα. Δεν είμαστε φλώροι να κατασκευάζουμε δικαιολογίες όταν δεν υπάρχουν για  διαιτησίες και ομοσπονδίες, δημιουργώντας άλλοθι για τα λάθη μας. Νοιώθουμε στεναχωρημένοι που σας εμπιστευτήκαμε να φορέσετε την τιμημένη ερυθρόλευκη. Νοιώθουμε αγανακτισμένοι με την αγωνιστική συμπεριφορά σας. Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος, μάχεται σε όλα τα αθλήματα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμη και με την πλάτη στον τοίχο, με τα προγνωστικά εναντίον του παλεύει για την νίκη.

Απέναντι σας είχατε «πελάτες». Μια σχέση που την έχουν δημιουργήσει παιχταράδες και ομαδάρες. Και διασυρθήκατε. ΕΣΕΙΣ. Όχι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα τον βρούμε τον δρόμο μας. Θα χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Με παίχτες που αν μη τι άλλο θα γουστάρουν να φοράνε την ερυθρόλευκη ή το λιγότερο, θα τιμάνε και θα σέβονται μέχρι τον τελευταίο πόντο το συμβόλαιο τους. Μπορεί να αργήσει ένα χρόνο, αλλά το 30ο πρωτάθλημα θα έρθει στο λιμάνι.

Όλοι όσοι στεναχωρηθήκατε για την απώλεια του τίτλου, όλοι όσοι δεν θέλετε να βλέπετε τις κούπες στα χέρια τον «άλλων», ανανεώστε αύριο κιόλας την συνδρομή σας στον ερασιτέχνη. Μην περιμένετε την έκδοση των διαρκείας για να το κάνετε. Εγγραφείτε κατά χιλιάδες ως μέλη με κάρτα φιλάθλου. Στηρίξτε τον ερασιτέχνη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμη του. Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Μαρινάκη. Μεταμορφώστε την οργή σας, την στεναχώρια σας, σε κάρτα μέλους. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με τις κατακτήσεις αλλά με τις μάχες για την κατάκτηση των τίτλων. Σας «ευχαριστούμε» που μας δείξατε πόσο λάθος ήταν να σας εμπιστευτούμε, και θα φροντίσουμε στο μέλλον να μην τα επαναλάβουμε με άλλους.

Υ.γ. Ελάτε να πάρετε τα λιγοστά χρήματα των συμβολαίων που σας οφείλονται, από τον Γιάννη, τον κυρ- Νίκο, τον Χρήστο, τον Γιώργο, τον Σταύρο, τον Βλάση και τα υπόλοιπα λιγοστά παιδιά της κερκίδας που παρατούσαν τα πάντα για να βρεθούν δίπλα στον Ολυμπιακό τους. Όλους αυτούς που στεναχωριόντουσαν επειδή δεν θα ήταν παρών στις μάχες από την κερκίδα και τους ποτίσατε φαρμάκι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ