ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτείνουμε να ορίσει η ΕΠΟ τον τελικό την ίδια μέρα που παίζουμε με τη Γουλβς

Προτείνουμε να ορίσει η ΕΠΟ τον τελικό την ίδια μέρα που παίζουμε με τη Γουλβς
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εντάξει, ξέρουμε τι ρόλο βαράτε. Και σας «ευχαριστούμε» που το επιβεβαιώνετε συνεχώς. Πρέπει να ανταμειφθεί αναλόγως η ομολογουμένως δύσκολη προσπάθειά σας, να παραπλανείτε τον κόσμο ότι και ο Ολυμπιακός ευθύνεται για ό,τι συμβαίνει στον τελικό. Ευθύνεται γιατί δεν δέχτηκε ένα χωράφι για έδρα και γιατί σας κάλεσε να παίξουμε στην έδρα σας, στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Μάλιστα. Ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύετε. Μήπως να πείτε ότι ελέγχουμε και την ΕΠΟ; Την αστυνομία; Τον Περέιρα; Βάλαμε τις μολότοφ στο άλσος; Όλα αυτά αποτελούσαν χρόνια τώρα το άλλοθί σας απέναντι στους οπαδούς σας. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουνε λένε όλο στόμφο.

Η απάντησή μας δόθηκε φέτος με τον πιο πανηγυρικό τρόπο μέσα στα γήπεδα, με την κατάκτηση του τίτλου. Όπως διαπιστώσατε και στην έδρα σας δεν ξεχνάμε όσα ξέραμε. Το γεγονός ότι δώσατε στους παίκτες σας άδεια πριν την απόφαση της ΕΠΟ για το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός, σας λέει κάτι; Ξέρετε την απόφαση από πριν; Εντάσσεται στα πλαίσια του «επαγγελματικού» σχεδιασμού της ομάδας σας; Ελπίζω όλοι όσοι «συμμετέχετε» σε μια ακόμη απαξίωση του ποδοσφαίρου μας, να εκτιμηθεί η προσπάθειά σας, και να μην γραφτούν στο χιόνι τα οφειλόμενα. Γιατί έχει μια τάση αυτή η ομάδα με το παλιό της ΑΦΜ, να «ξεχνάει» τις οφειλές της.

Δεν δέχεσαι πιέσεις Γραμμένε; Απέδειξε το. Όρισε στο ΟΑΚΑ τον τελικό άμεσα. Να τελειώσει η χρονιά επιτέλους. Αν ορισθεί άμεσα, ρε βλάκες, αναλυτές, ο τελικός θα πρόκειται για χατίρι στον Ολυμπιακό; Και αν διεξαχθεί αργότερα με άλλα ρόστερ , με ομάδες ανέτοιμες, για τι θα πρόκειται; Και σε ποιο γήπεδο θα γίνει τότε; Τι θα γίνει; Θα φτιαχτεί ο χλοοτάπητας στην Ριζούπολη; Και για να τελειώνει επιτέλους το παραμύθι. Να νομοθετηθεί όλοι οι τελικοί να γίνονται στο ΟΑΚΑ. Να μην αλλάξει ποτέ ξανά ο τόπος διεξαγωγής του τελικού. Το έχουμε πάρει το Κύπελλο με όλους τους τρόπους που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν να μας σταματήσετε. Στη Λεωφόρο, στο ΟΑΚΑ, στο Παγκρήτιο, στο Πανθεσσαλικό, στο Παμπελοπονησσιακό, στο Καυταντζόγλειο, σε διπλούς τελικούς. Δεν παίζουν ρόλο τα γήπεδα. Αν δεν έχεις ομάδα υποτάξου στη μοίρα σου και μην περιμένεις τον Κοντονή, τον Σιδηρόπουλο, τον Κομίνη, τον Βάτσιο, και τα άλλα παιδιά της εξυγίανσης να σε σώσουν.

Πιάστε δουλειά στημένοι. Ο Ολυμπιακός φταίει σίγουρα. Όχι όμως για αυτά που γράφετε. Αλλά για αυτά που βιώνετε χρόνια τώρα. Ζείτε για να μας «μισείτε». Είστε πρώτα αντι- Ολυμπιακοί και μετά υποστηρικτές της ομάδα σας. Πανηγυρίζετε την όποια αποτυχία μας, σε οποιοδήποτε επίπεδο, από οποιαδήποτε ομάδα, λες και «συμμετέχετε». Προτείνουμε λοιπόν να ορίσει η ΕΠΟ τον τελικό, την ίδια μέρα που παίζουμε με τη Γουλβς. Για να κατέβουμε με τα δευτερότριτα να σας ξεφτιλίσουμε και με αυτά. Ε, μα πια, μας τα έχετε πρήξει για να ασχολούμαστε μαζί σας. Να νιώθετε «αντίπαλοι». Ε, δεν είστε. Πελάτες είσαστε και σεις. Στην ουρά μαζί με τους «άλλους». Φαγωθείτε για τα μάτια των οπαδών σας για το ποιος θα τερματίζει πίσω μας μοιράζοντας μεταξύ σας την πίτα, και αφήστε τα υπόλοιπα. Και μην προσλάβετε καθαρίστριες για μεγάλο χρονικό διάστημα να καθαρίσουν τις τροπαιοθήκες σας από τις αράχνες. Δεν αναμένεται να μπει τίποτε τα επόμενα χρόνια. Το ρελέ στο τσάμπα γήπεδο να κοιτάξετε να μην πέφτει εύκολα. Άντε γεια, «διαφορετικοί».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ