ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φροντίστε στο ΟΑΚΑ με μας, να είστε όλοι υγιείς

Φροντίστε στο ΟΑΚΑ με μας, να είστε όλοι υγιείς

Πέστε κάτω... σβήστε τα φώτα... φεσώστε τον γείτονα... ρίξτε δακρυγόνα... ρίξτε την ομάδα σας στην Γ΄ Εθνική... γλείψτε το Κράτος να σας φτιάξει γήπεδο.... τουμπεκιαστείτε μπροστά στον "φρίσκι".... σωθείτε με κρατική παρέμβαση από υποβιβασμό λόγω δωροδοκίας στις Σέρρες, και μιλήστε μας για χαμένες πατρίδες και ιδεολογία ... προσφυγοκάπηλοι.

Πριν λίγες ώρες έπαιξαν υγιέστατοι με την Ζόρια. Τα ξημερώματα έκαναν τεστ. Άμεσα βγήκαν και τα αποτελέσματα. 4 παίχτες βγήκαν θετικοί. Με την «υγεία» δεν παίζεις, και έτσι  αναβλήθηκε το ματς με τον Άρη, που ήθελαν να γίνει στην Λαμία , αλλά λόγω γενικού λοκ- ντάουν θα διεξαγόταν τελικά στο Χαριλάου. Και ρωτάω εγώ τώρα, να μάθω ρε παιδάκι μου.

Πόσο διαφανής είναι η διαδικασία δειγματοληψίας των τεστ στις ομάδες; Μπορεί πχ κάποιος να στείλει άλλα δείγματα και να βάλει απλά στην ταμπέλα του δείγματος το όνομα κάποιου άλλου; Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο; Τι ποινές προβλέπονται αν κάποια ομάδα προσπαθήσει να παραπλανήσει σε τόσο σοβαρό θέμα υγείας την διοργάνωση; Δεν θα έπρεπε για να μην υπάρχουν σκιές και φήμες , να διεξάγονταν τα τεστ, με πλήρη ιατρική σοβαρότητα και διαφάνεια;

Λίγους μήνες πριν οι ίδιοι και τα φερέφωνα τους , άφηναν αισχρά υπονοούμενα για τον Λοβέρα και την εκ νέου αναβολή ενός τελικού, που τελικά αποδείχτηκε ποιοι φοβόντουσαν, και ποιοι δεν ήθελαν  να γίνει. Εμείς δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Μακάρι όλοι, όχι μόνο αυτοί , να βγούμε όσο το δυνατόν πιο υγιείς από αυτή την περιπέτεια. Αν είναι η δεν είναι θετικοί, το ξέρουν οι ίδιοι.

Όμως δικαιώματα για να υπάρχουν αμφιβολίες έχουν δώσει κατά καιρούς πάλι οι ίδιοι, με ένα σωρό προσχήματα και γεγονότα, που συνέβησαν ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν. Αλλά τι να περιμένεις από «οπαδούς» που μέχρι και σήμερα θεωρούν ότι αδικήθηκαν επειδή εφαρμόστηκαν οι νόμοι στην περίπτωση του Βάλνερ.

Αυτοί που από κόμπλεξ και όλο χολή μίλαγαν για δήθεν σκάνδαλο στην υπόθεση του γηπέδου Καραϊσκάκη , και φτιάχνουν γήπεδο με κρατική συν-χρηματοδότηση. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον φροντίστε να είστε όλοι υγιείς στις 16 Δεκέμβρη , που θα έρθουμε στο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ να σας θυμίσουμε γιατί τον Ολυμπιακό πάνω από όλα πρέπει πρώτα να τον σέβεστε και μετά να τον φοβάστε.

Αν παίξουμε πάλι αργότερα, ξεκαθαρίστε μας ποιο ρόστερ θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Ποιοι θέλετε να σας «γλεντήσουν», οι περσινοί, οι φετινοί ή οι επόμενοι;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ