ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα χειρότερα, «πελάτες», δεν τα έχετε δει ακόμη…

Τα  χειρότερα, «πελάτες», δεν τα έχετε δει ακόμη…

Με νίκη στην Τούμπα θα αρχίσουν τα «όργανα» από τους οπαδούς σας μια ώρα αρχύτερα. Όπως συνέβη με το πανό που ανέβηκε στην υπό κατασκευή Τσάμπα- Δούρου- ΟΠΑΠ αρένα μετά την 3άρα στο Καραϊσκάκη, που άνοιξε τα στόματα των «διαφορετικών».

Τώρα δύο πράματα συμβαίνουν. Η ήταν «απλήρωτα» τα παιδιά, η ήταν από αυτούς που έμειναν στην απ΄ έξω. Και ο Καμαρά στην Τρίπολη δεν «έδειχνε» μόνο τον Ομάρ, αλλά το σκορ στην Λεωφόρο που οδεύουμε προς επανάληψη, για να ξαναδούμε τους «μαντράχαλους» να πηδάνε τις μάντρες στο προπονητικό κέντρο.

Και που να μάθουν και  την αλήθεια για του χρόνου, όλοι τους. Ποια είναι αυτή που κρύβεται επιμελώς;  Ότι την επόμενη σεζόν θα μειώσουν οι κουβαρντάδες τους  και πάλι τα μπάτζετ των ομάδων τους,  λόγω μείωσης των εσόδων από την συμμετοχή τους, στο Κόνφερενς.

Μπορείτε εύλογα να καταλάβετε τι σημαίνει η συμμετοχή και την νέα σεζόν του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι; Προβλέπω όλοι να χρησιμοποιούν  γκαζόν αλά ΟΑΚΑ στα γήπεδα τους , για να μην παίζετε ποδόσφαιρο. Ποια είναι η πραγματικότητα της 10ετίας;  Από εδώ θα τα μαθαίνετε όλα.

 

 

Η ΑΕΚ φέσωσε την ΠΑΕ και έπεσε λόγω χρεών στην Γ΄ Εθνική, ο ΠΑΟ ακόμη πληρώνει τα «μεγαλεία» της πολυμετοχικότητας, και μετράει 11 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα και 4 εκτός Ευρώπης ( σιγά μην βγούνε  φέτος), και ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα που πήρε το πληρώνει ακόμη βαπορίσιο, και είναι υπό την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ λόγω  Financial Fair Play… αναγκασμένος να διώχνει τα μεγάλα συμβόλαια και να ξεπουλάει στην ουσία για να καλυφτεί το χρέος.

Την ίδια χρονική περίοδο ο  Ολυμπιακός ανέκαθεν είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ, τα μεγαλύτερα συμβόλαια, και έδινε τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές και προπονητές. Δεν χρειαζόταν καμιά διαιτησία να τον σπρώχνει.

Πώς να έχανε τα Πρωταθλήματα όταν ποτέ δεν είχατε καλύτερες ομάδες; Όταν ποτέ δεν επενδύσατε περισσότερα χρήματα; Και στην τελική αποφασίστε επιτέλους τι συμβαίνει. Ο  Μαρινάκης τα τσεπώνει η τα ρίχνει ξανά στην ομάδα κάνοντας την καλύτερη; Μόνο και μόνο που τα φερέφωνα σας μιλάνε για υπέρ μας «διαιτητική εύνοια» πέρσι και φέτος, δείχνει την τραγική κατάσταση που βρίσκεστε.

Δεν είναι για γέλια, δεν είναι γραφικότητες, είναι καθοδηγούμενη προπαγάνδα. Να τους αλλάξουμε τότε όλους τους έλληνες διαιτητές ρε παιδιά αν είναι έτσι. Να ξηλώσουμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Και πάλι θα σας γλεντάμε όπως γουστάρετε. Αυτή είναι η αλήθεια. Σας ευχαριστούμε που μας «αναγκάσατε» να γίνουμε τόσο καλύτεροι ώστε  να κερδίζουμε και με τέτοιες τραγικές εις βάρος μας διαιτησίες. Η προπαγάνδα σας έχει ένα και μόνο σκοπό. Να προλάβει τις σφαλιάρες που έρχονται, «τρομοκρατώντας» την διαιτησία ώστε να  σφυρίζει ακόμη χειρότερα.  Μιας και 3 χρόνια σχεδόν τώρα, ο Ολυμπιακός σε 80 παιχνίδια έχει χάσει μόλις 4 φορές.

Τι άλλο να πούμε εμείς όταν οι ίδιοι οι υγιείς σκεπτόμενοι οπαδοί σας, γελάνε με τα χάλια σας; Όχι των ομάδων τους, αλλά με αυτά που προσπαθείτε να «περάσετε» ως αντικειμενική «αμισθί» άποψη.

Εμείς από την άλλη σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά, επειδή απουσιάζουμε  από τα γήπεδα, να απαιτήσουμε από τους παίχτες μας, να μην παίζουν καλά, και να κερδίζουν οριακά με 2-0 όλα τα ματς για να μην στεναχωριόμαστε που δεν είμαστε στις κερκίδες να τα ζούμε από κοντά.

Ούτε με σως να γλιστράει δεν καταπίνεται αμάσητο το σανό που βγάλατε προς κατανάλωση βρε έρμα.

 

PHOTO GALLERY

Τα  χειρότερα, «πελάτες», δεν τα έχετε δει ακόμη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Όλα εδώ πληρώνονται! Μέρος Β’...

    Όλα εδώ πληρώνονται! Μέρος Β’...

    Τους Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και τα μάτια σας. Σας έκανε, μόνος του, ο Μαρινάκης και τους τρεις να φαίνεστε νάνοι μπροστά του. Γράφει ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ