ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα εδώ πληρώνονται! Μέρος Α’...

Όλα εδώ πληρώνονται! Μέρος Α’...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι «αναστηθήκατε» για να μιλήσετε στην «περιβόητη» πια φάση του Βεζένκοβ για φάουλ στην τελευταία επίθεση της Μπάγερν σε ένα παιχνίδι απλά βαθμολογικού ενδιαφέροντος (ε, δεν ήταν δα και τελικός Ευρωλίγκας ή Πρωταθλήματος να κρίνονται τρόπαια), αποδεικνύει πόσο «χεσμένη» είναι η φωλιά όλων σας. Η προσπάθεια σας να αναδείξετε ότι ευνοήθηκε «ξανά» (!!!) ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία, αποδεικνύει πόσο ένοχοι αισθάνεστε όλοι σας για τα εγκλήματα δεκαετιών και την καταστροφή του Ελληνικού μπάσκετ, με το να μην  ασχολείται πλέον κανείς (!!!) με το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλοι εσείς οι λαλίστατοι, τόσα χρόνια, που ακόμη και με τα ριπλέι παθαίνατε γλωσσοδέτη όταν διαπιστώνατε ότι η αλήθεια ήταν διαφορετική από αυτή που έδειχνε η εικόνα, ξαφνικά τα αναλύετε όλα, παίρνετε θέση, προσπαθώντας να δικαιολογήσετε την  «λευκή πετσέτα» της «αγαπημένης» σας ομάδας, ανακαλύπτοντας παράλληλα εύνοια του Ολυμπιακού για να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της 8άδας. Αναλύετε τα παιχνίδια μας, χωρίς να δικαιολογείτε τίποτε. Ήταν εύκολο ας πούμε να αγωνιστείς σε ένα τόσο κρίσιμο ματς χωρίς δύο βασικούς παίκτες όπως οι Μακ Κίσικ και Παπανικολάου; Ή μήπως η νίκη που χάθηκε επί της  Μπασκόνια δεν θα ήταν εφικτή αν έπαιζαν οι 5 (!!!) παίκτες που έλειπαν λόγω τραυματισμών και πανδημίας; Την άλλη δικαιολογία την επιλέξαμε μόνοι μας. Να μην έχουμε ρυθμό εννοώ λόγω έλλειψης αγώνων στην Α1. Και δεν θα το μετανιώσουμε ποτέ, ρουφιάνοι. Έτσι είναι. Οι «μάχες» δεν κερδίζονται χωρίς να θυσιάζεσαι. Αλλά που να τα ξέρουν αυτά οι «άλλοι» που μια ζωή έμαθαν να κερδίζουν με «πατερίτσες»; Δεν σας πονάει το 5-12... Αυτό που δεν μπορείτε να αποδεχτείτε είναι το 9-8. Βγήκατε φερέφωνα του ελέους να μιλήσετε για διαιτησία, με την σκέψη στο «γλέντι» που έρχεται στο ΣΕΦ. Στο μυαλό σας τριγυρίζει το 13-6 σε νίκες με ξένους ρέφερι. Σας λείπουν πολύ οι Έλληνες 5αδάτοι «άσσοι» των γηπέδων με την σφυρίχτρα στο στόμα.

Σας υποσχόμαστε ότι θα πάθετε και στο μπάσκετ, ό,τι πάθατε και στο ποδόσφαιρο. Που πληρώνετε μαζί με τους «συμμάχους» σας τα «ληστρικά χρόνια» 1988-1996, με 21 Πρωταθλήματα στα επόμενα 25 χρόνια. Και τι; Ακόμη δεν έχει τελειώσει η «τιμωρία» σας. Τώρα αρχίζουν οι «ομορφιές». Θα αποχωρήσετε από το μπάσκετ όπως ο Διαμαντίδης. Θα ζείτε μόνο με τις «σάπιες» αναμνήσεις σας. Θα «πληρώσετε» όλα τα «εγκλήματα» (επί Γκέρσον, επί Γιαννάκη και πάει λέγοντας) που διαπράξατε εις βάρος μας, χασκογελώντας, από την εποχή που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι. Τότε που βαπτίζανε ως βία οι ρουφιάνοι σας, τις αντιδράσεις που ξέφευγαν από τον έλεγχο λόγω της αγανάκτησης, από τις συνεχόμενες και ιδιαζόντως απεχθείς κλοπές. Τα «όργανα» ήδη άρχισαν με τις πρώτες αντιδράσεις των «παιδιών της εστίασης». Δεν βλέπω και πολύ χαρούμενους τους «ελαιοχρωματιστές». Και από «επενδυτές» πια, δεν βλέπετε; Ουρές έχουν σχηματίσει. Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, αποκλειστικά και μόνο στις συνθήκες που επιβάλλεται να παίζονται τα παιχνίδια στο παρκέ και μόνο, θα σημάνει το τέλος σας. Δεν θέλουμε να «πάρουμε τη θέση σας». Δεν θέλουμε να ευνοούμαστε. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να κατακτάμε τα Πρωταθλήματα χωρίς σκιές και σφυρίγματα. Μέχρι να λάμψει ο ήλιος, αναλωθείτε στο πως θα «αρπάξετε» το φετινό πρωτάθλημα από το Λαύριο, το Μεσολόγγι, και τον Κολοσσό. Για αυτό, πιθανόν, να κλήθηκαν εσπευσμένα, πίσω στην ενεργό δράση οι Συμεωνίδης και Αναστόπουλος. Σας περιμένουμε... Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ