ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα εδώ πληρώνονται! Μέρος Β’...

Όλα εδώ πληρώνονται! Μέρος Β’...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Από ότι βλέπω άρχισαν τα όργανα σε Φιλαδέλφεια και Τούμπα. Καλά δεν λέμε για τη Λεωφόρο που δεν έχουν καν το κουράγιο ούτε να διαμαρτυρηθούν. Και εδώ που τα λέμε, στην τελική τίποτε δεν είπαν. Την έπεσαν οι μεν στον Μπίσεσβαρ που όλως τυχαίως η διοίκησή τους θέλει να τον διώξει (λόγω αποζημίωσης μήπως;) και οι άφαντοι όταν έπεφτε το Αεκάκι στην Γ’ Εθνική εξωαγωνιστικά, ανακάλυψαν ότι την μικραίνει την «λιμνούλα». Άνοιξε στόματα ο Ολυμπιακός. Όχι τα μάτια. Τα έβλεπαν όλοι τους αλλά δεν μίλαγαν. Έπρεπε να έρθει το ξεβράκωμα στον τελικό και η 3αρα, όπως και το -10 , μαζί με το επερχόμενο ματς της Τετάρτης στην Τούμπα, για να «αντιδράσουν». Βλέπουν ότι το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στα χρόνια της εξυγίανσης, είναι προ των πυλών και τρέμουν το μέλλον.

Μην κοιτάτε που δεν το λένε, στο μυαλό όλων τους είναι οι κινήσεις  που έκανε ο Μαρινάκης και τους ξεβράκωσε, χωρίς την καραμέλα της ΕΠΟ και της διαιτησίας που πιπίλαγαν εκείνοι χρόνια τώρα. Κινήσεις που ΠΟΤΕ δεν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που μας κατηγορούν δήθεν ότι τα «κλέβαμε». ΠΟΤΕ δεν είχαν ανάλογα ρόστερ, προπονητές, εγκαταστάσεις. ΠΟΤΕ δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη τόσο βαθιά ώστε να γίνουν καλύτεροι. Στην πραγματικότητα για να πάρουν από ένα πρωτάθλημα αντί να γίνουν πιο δυνατοί αγωνιστικά, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γίνουν δυνατοί στο παρασκήνιο. Ο Μαρινάκης με τα 2 αυτά πρωταθλήματα τι έδειξε; Ότι δεν είχε ανάγκη ποτέ να τύχει εύνοιας. Έκανε τόσο δυνατό τον Ολυμπιακό, ώστε να σπάει τα μπλόκα και τις εναντίον του μεθοδεύσεις. Από τον ορισμό του τελικού, από εναντίον του διαιτησίες, μέχρι να παίζει 3 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Και στην Ευρώπη καθιερώθηκε. Τίποτε δεν ήρθε τυχαία ή λόγω εύνοιας. Έκανε όλα αυτά που δεν κάνανε οι διοικήσεις του... ΠΑΟΚ από το 1985 και μετά, της ΑΕΚ από το 1994 και μετά και του ΠΑΟ από το 1996 και μετά. Όλα όσα ζείτε, αλλόθρησκοι, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η πληρωμή με τόκους των όσων μας «αναγκάσατε» να ζήσουμε εξωαγωνιστικά την ληστρική 10ετία. Γιατί ακόμη και τα χρόνια εκείνα, τους παικταράδες ανάλογης αξίας που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν θα τους δείτε ποτέ να φοράνε φανέλες των ομάδων σας. Κοιτάζατε απλά και μόνο με τον «στρατό» σας, να απαξιώνετε τα Πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Να εκτοξεύετε τόνους λάσπης προπαγανδίζοντας εμετικά, αναδεικνύοντας ανύπαρκτες και ανυπόστατες κατηγορίες. Με αισχρά υπονοούμενα από ανώνυμα, ψεύτικα και μη προφίλ γιατί είστε κότες . Δεν σας βλέπουμε σαν αντιπάλους ούτε στα γήπεδα, ούτε στις κερκίδες. Γιατί αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα τους, και την οπαδική μπέσα, δεν είναι «τρύπιοι».

Εμείς δεν θα κάνουμε ποτέ σημαία μας, διαιτητικά εις βάρος μας λάθη για να κρυβόμαστε πίσω τους. Δεν θα μικραίνουμε την ομάδα μας, ούτε θα φερόμαστε σαν γυναικούλες. Θα κάνουμε όμως τα πάντα για να βγαίνουμε μέσα από αυτά τόσο δυνατοί ώστε να τα βλέπουμε να συμβαίνουν εις βάρος μας και να τα προσπερνάμε με φιέστες στο τέλος κάθε σεζόν. Και εσείς έχετε μέλλον. Μαύρο και άραχνο όμως. Και όχι τίποτε άλλο. Αλλά με την συνεχιζόμενη καλοκαιρία στην Ελλάδα δεν θα σας χρειαστούν όλα αυτά τα παλτά που έχετε μαζέψει. Τους Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και τα μάτια σας. Όλοι οι «άλλοι» φταίνε. Σας έκανε μόνος του ο Μαρινάκης και τους τρεις να φαίνεστε νάνοι μπροστά του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ