ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απέχει και μόλις 6 χιλιόμετρα ο Βοτανικός από τα Καμίνια

Απέχει και μόλις 6 χιλιόμετρα ο Βοτανικός από τα Καμίνια
Book Small Mobile

Πήγε το ξεκατίνιασμα σύννεφο. Αυτή πια δεν ήταν γενική συνέλευση, ήταν η αποκάλυψη του Ιωάννη. Όχι του νεότερου, του παλιότερου. «Μαρτυράγανε χωρίς ξύλο». Τι, ότι δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας της Λεωφόρου ακούστηκε, τι ότι το γήπεδο είναι δημοτικό, τι το ότι χωρίς μέλη και κάρτα φιλάθλου ερασιτέχνης νιέντε, τι ότι ο «βόθρος» είναι φερέφωνο της προπαγάνδας, τι για μίζες και συμφέροντα όσων ανακατεύονται με την κατασκευή του έργου, για τα μαύρα χρόνια που έρχονται και η απάντηση να είναι, ναι ενώ τώρα ζούμε άσπρα, με αποκορύφωμα όσους ψήφισαν δια της επιστολικής ψήφου, πριν ακουστούν (!!!!) τα όσα ειπώθηκαν στην συνέλευση.

Μια ανάλυση για το κτηματολόγιο πιο εμπεριστατωμένη θα μας κάνει κανείς σχετικά με το οικόπεδο της Λεωφόρου; Να αναλύσουμε μήπως το ξεκατίνιασμα για το γεγονός ότι τους φτιάχνουν όλες τις εγκαταστάσεις τσάμπα; Τώρα τι εγκαταστάσεις θα είναι αυτές, πότε θα γίνουν, αν η σύμβαση είναι συμφέρουσα η όχι, κλπ αφορά αυτούς και μόνο. Το σκεπτικό πάντως πως με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις θα έρθουν και οι τίτλοι στον ερασιτέχνη, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος μιας και όλοι οι τίτλοι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού εγχώριοι και κυρίως Ευρωπαϊκοί, έχουν κατακτηθεί με εγκαταστάσεις ενοικιαζόμενες.

 

 

Οι αποτυχίες κυρίως των τελευταίων 12 ετών έχει άλλους υπεύθυνους συνεπώς. Το γεγονός πως σε τόσα χρόνια Ιστορίας δεν έχουν έστω ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο δεν φταίνε οι εγκαταστάσεις που στην τελική αυτοί είχαν, και κάποιες και «ιδιόκτητο» γήπεδο. Να σας πούμε κάτι στην τελική; Να, και αν το γκρεμίσετε να και αν φτιάξετε άλλο. Ούτε οι μνήμες από τα 1-4 θα σβήσουν, και θα γράψουμε νέες σελίδες δόξας στο τσάμπα γήπεδο που θα σας φτιάξουν.

Σιγά το νέο θα μου πείτε. Γιατί και αυτό που παίζουν τσάμπα δεν τους το έχουν παραχωρήσει; Η να μιλήσουμε για το μίσθωμα του ΟΑΚΑ σε σύγκριση με αυτό του Σεφ; Ότι πετύχατε με το συλλαλητήριο για τον εκδιωγμό της οικογένειας, ότι πετύχατε με τους «Αμπράμοβιτς», ότι ζείτε εδώ και 26 χρόνια, τα ίδια θα ζείτε ακόμη και αν ο «Μανωλιός βάλει τα ρούχα του αλλιώς». Το ταμπλό θα «γράφει» 4αρες. Τον Γιάνναρο και τα μάτια σας. Όλοι μέλη, όλοι μέλη να σας κάνει ο Τακούλης ότι θέλει. Λευτεριά στην ΚΑΕ. Ή επί το συντομότερο και το λαϊκότερο… δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά σήμερα είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Σας ευχαριστούμε για το απλόχερο 6ωρο γέλιου που μας προσφέρατε με το live-ξεμάλλιασμα και τις αλήθειες που ακούστηκαν μετά από δεκαετίες. Είχε πολύ γέλιο του ΠΑΟ το «μοντέλο». Αλλά ακόμη περισσότερο ρίξαμε διαβάζοντας τα σχόλια στον «βόθρο» των αυτοβούλως και αυθορμήτως εμφανισθέντων ανώνυμων η με ψευδώνυμα σχολιαστών. Δουλέψανε υπερωρίες οι «υπάλληλοι». Καλό «βόλι». Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε που θα συνεχίζουμε να σας γλεντάμε. Το καλύτερο πάντως ακούστηκε από την «γαλαρία». Απέχουν και 6χλμ από τον Βοτανικό τα Καμίνια. Αμ ο άλλος που μένει Χαλάνδρι; Πως θα πηγαίνει μέχρι εκεί; Μη μασάτε ρε. Θα σας φτιάξει ομαδάρα ο Αλ-αφ-ούζο-ς.  

Υ.Γ. Συγκλονίζει η Θ13 με την παρουσία και την στήριξη της στο αποκούμπι της επί δεκαετίες. Το +19 και το +28 ευθύνεται… ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ… αν δεν το πήρατε χαμπάρι.

 

 

PHOTO GALLERY

Απέχει και μόλις 6 χιλιόμετρα ο Βοτανικός από τα Καμίνια
Απέχει και μόλις 6 χιλιόμετρα ο Βοτανικός από τα Καμίνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ