ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Πολιτεία ήταν απλά παρούσα για φωτογραφίες. Κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό χτες!

Η Πολιτεία ήταν απλά παρούσα για φωτογραφίες. Κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό χτες!
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι ζήσαμε πάλι, ρε μάγκες; Πόση υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα, και για τον ερασιτέχνη μας γενικότερα; Τι να πει κανείς για αυτά τα κορίτσια που δεν λένε να κατέβουν από τον θρόνο της Ευρώπης; Πόσο συντριπτικά ανώτερες ήταν και στα δύο ματς από τις αντιπάλους τους; Και ένα γήπεδο να «φλέγεται» από παλμό και ενθουσιασμό. Το τρόπαιο αυτό ανήκει φυσικά και στον Χάρη Παυλίδη. Γιατί εμείς είμαστε οικογένεια και δεν ξεχνάμε. Ανήκει στον Μαρινάκη, στον Κουντούρη, σε όλα τα παιδιά που είναι πίσω από τις κουρτίνες και δουλεύουν για το μεγαλείο του Ολυμπιακού, σε όλους όσους ως μέλη ή με την κάρτα φιλάθλου στηρίζουν οικονομικά όλο το οικοδόμημα του ερασιτέχνη.

Σας άρεσε «κύριοι» Πατούλη και Γεραπετρίτη η διεξαγωγή ενός τελικού Πρωταθλήματος Ευρώπης σε αυτό το ερείπιο; Χτες κιόλας θα έπρεπε να ανακοινώνατε την συνδρομή της Πολιτείας για την ανέγερση του νέου κλειστού κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού. Μην ανησυχείτε. Χώρο βρήκαμε. Δεν ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός από την εικόνα του απαρχαιωμένου κολυμβητηρίου. Το Ελληνικό Κράτος ξεφτιλίστηκε που επί χρόνια είναι εξαφανισμένο, η Περιφέρεια ξεφτιλίστηκε που βρίσκει χρήματα μόνο για τους άλλους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεφτιλίστηκε που συνεχίζει το έργο των προκατόχων του να κάνει ότι δεν βλέπει σε τι εγκαταστάσεις διεξήχθη ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα όπως ο τελικός Ευρώπης στο Τσάμπιονς Λιγκ του Πόλο. Με τον τσίγκο στην οροφή να αυξάνει σε θερμοκρασίες Σαχάρας την ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο, με τις κολόνες που κρατούν την σκεπή να κόβουν την θέα των φιλάθλων, με τους αθλητές να αλλάζουν κάτω από τις κερκίδες , και στους δρόμους που το περιστοιχίζουν για να πας να νιώθεις σαν τους καουμπόυδες στο ροντέο όταν ανεβαίνουν στα άγρια άλογα προσπαθώντας να κρατηθούν όρθιοι με τις τόσες λακκούβες. Στην ουσία ψάχνεις να βρεις ένα μέτρο άσφαλτο χωρίς λακκούβα.

Εκεί έφερε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός το 12ο Ευρωπαϊκό του τρόπαιο στον ερασιτέχνη, στην χώρα. Εκεί έφερε το 3ο Πρωτάθλημα Ευρώπης στις γυναίκες και το 9ο στο άθλημα του πόλο σε άντρες και γυναίκες. Αν δεν είναι ανίκανοι, τότε το κάνουν επίτηδες. Μας θέλουν συνεχώς άστεγους να συντηρούμε τα ερείπιά τους, να μην αναπτύσσουμε ακαδημίες, να μην έχουμε περισσότερα έσοδα, και το μόνο που τους νοιάζει είναι να στριμώχνονται να φωτογραφίζονται δίπλα στα τρόπαια, στα οποία δεν έχουν απολύτως καμιά συμμετοχή.

Ο Δήμος Πειραιά οφείλει να συμπορευθεί με τη διοίκηση του ερασιτέχνη και να βγει μπροστά ώστε να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα τέλος στην αδικία δεκαετιών που συνεχίζει ακόμη και σήμερα να συντελείται. Η Πολιτεία ήταν απλά «παρούσα» στους τελικούς. Επί δεκαετίες δίνει μόνο υποσχέσεις. Και τώρα πάλι υποσχέσεις έδιναν. Έχουμε χορτάσει από ψέματα, κύριοι. Δείξτε με έργα αν διαφέρετε από τους προκατόχους σας. Δεν γίνεται να υπάρχουν λεφτά για όλους τους άλλους πλην του Ολυμπιακού για αθλητικές εγκαταστάσεις. Όχι μόνο μόστρα, «κύριοι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ