ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάρτε τώρα την «λευκή πετσέτα» να σκουπίσετε τα δάκρυα σας

Πάρτε τώρα την «λευκή πετσέτα» να σκουπίσετε τα δάκρυα σας
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ματς όπως και να ‘χει στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας θα είναι «γιορτινά» ανεξαρτήτως ονόματος αντιπάλου. Θα γιορτάσουμε την «επιστροφή» του Ολυμπιακού στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν φύγαμε ποτέ, απλά ένα διάλλειμα κάναμε. Όταν ξεκίναγε το φετινό ταξίδι λίγοι πίστευαν στην 4άδα. Οι περισσότεροι «έβλεπαν» οριακά είσοδο μας στην 8αδα. Και τους διαψεύσαμε όλους με εκκωφαντικό τρόπο. Τώρα βρίσκουν ως δικαιολογία την αποχώρηση των Ρωσικών ομάδων. Βαθιά μέσα τους, όμως, πολύ βαθιά, ξέρουν την αλήθεια. Και να συνέχιζαν οι Ρωσικές ομάδες ο Ολυμπιακός πάλι 4άδα θα ήταν. Πρόβλημα θα είχαν αυτές που μπήκαν από το παράθυρο στην 8άδα ελέω των Ρωσικών ομάδων. Και ο Παναθηναϊκός πάλι τελευταίος θα τερμάτιζε. Απλά μπορεί να άλλαζε ο αντίπαλος μας στα προημιτελικά. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θέλουν να την βλέπουν; Ποτέ μη σώσουν.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε προσφέροντας και θέαμα. Το ΣΕΦ αποτέλεσε το κάστρο του. Ακόμη, δε, γελάω με όσα σχολίαζαν οι ειδικοί αναλυτές για τα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Τελικά τις κάναμε τις νίκες που χρειαζόμασταν ρε άσχετοι; Οι 19 νίκες σε 28 συνολικά  παιχνίδια αναδεικνύουν του λόγου το αληθές. Πόσο μάλλον όταν ομάδες όπως η Ρεάλ και η Αρμάνι με τριπλάσιο μπάτζετ είχαν τον ίδιο ακριβώς νικών. Και ομάδες με μεγαλύτερα από εμάς μπάτζετ στην κυριολεξία καταποντίστηκαν. Όλα αυτά τα κατάφερε η ομάδα που… οι ειδικοί αντικειμενικοί αναλυτές… μετά την απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΟ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, προσπάθησαν να την απαξιώσουν, να θέσουν θέμα παραμονής Μπαρτζώκα και να λοιδωρήσουν το ρόστερ της. Με κορυφή των προσπαθειών τους να αναδείξουν το λάθος των Αγγελόπουλων να αποχωρήσουν από την Α1. Να ξέρετε αυτή η μπεσαλίδικη απόφαση θα τους πονάει όλους αιώνια περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Όποια ομάδα και αν είναι ο αντίπαλος μας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, η χρονιά μέχρι στιγμής είναι απόλυτα επιτυχημένη. Οι άλλοι θα πρέπει να φοβούνται που θα πέσουν με τον Ολυμπιακό, και όχι εμείς. Μεγάλη βδομάδα στο καμίνι του ΣΕΦ, όποιος και να έρθει θα «μαρτυρήσει». Μόνο να είμαστε υγιείς θέλω. Να μην λείπει κανείς και όλα τα άλλα θα τα δούμε στο παρκέ. Στο κάστρο μας ΟΛΕΣ οι ομάδες (πλην του Ερυθρού Αστέρα με τα γνωστά τότε προβλήματα) προσκύνησαν. Μια από αυτές θα είναι ξανά και η «τυχερή».

Υ.Γ.: Στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι, ζέλες, παίζει να ήταν περισσότεροι παρά λίγο οι Ισραηλινοί οπαδοί. Είστε τελευταίοι στα εισιτήρια συνολικά σε όλη την σεζόν της Ευρωλίγκα; Μόνο με μας βρήκατε τον δρόμο για το γήπεδο. Όχι;

Υ.Γ.2: Δεν φταίει η πανδημία για την χωρητικότητα. Και στον ερασιτέχνη σας που «λέτε ότι πάτε», μόνο για λεζάντα και για αποκούμπι τον χρησιμοποιείτε. Και σιγά τον κόσμο που χρειάζεται για να δείχνουν οι στρούγκες που χρησιμοποιείτε σε δύο αθλήματα ουσιαστικά γεμάτες.

Υ.Γ. 3: Για να μην μιλήσουμε συγκρίνοντας έξοδα και σε πόσα τμήματα με συνεχόμενα ματς των οπαδών μας.

Υ.Γ. 4: Την είδαμε τη «δύναμη» σας στις εκλογές. Φάπα και εκεί. Με ό,τι καταπιάνεστε βιώνετε ήττες. Με αποκορύφωμα την ενασχόληση σας με τον ερασιτέχνη. Για αυτό και τον παρατήσατε.

Υ.Γ. 5: Ερχόμαστε οσονούπω για την 4η συνεχόμενη σφαλιάρα στο ΟΑΚΑ . Να είστε όλοι εκεί. Να μην λείπει κανείς.

Υ.Γ. 6: Παρεμπιπτόντως έχει και αύριο σφαλιάρα, η 3η συνεχόμενη στα Χανιά για το κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών.

Υ.Γ. 7: Μόνο το Πόλο Ανδρών σας τελικά φέρθηκε έξυπνα. Χαζό ήταν να προκριθεί. Να «πνιγεί» στην Λάρισα;

Υ.Γ. 8: Για να δούμε θα ακολουθήσει τα βήματα του και το γυναικείο σας Βόλεϊ; Εκεί να δείτε με τι λαχτάρα σας περιμένουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ