ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διεκδικούμε και απαιτούμε ισονομία

Διεκδικούμε και απαιτούμε ισονομία

Με μεγάλη ικανοποίηση ακούσαμε το χαρμόσυνο γεγονός περί ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνουμε διαρκώς νέες προκλήσεις. Είχαν καταντήσει ως ένα σημείο βαρετά τα «γλέντια» στην Λαγοφλώρο και στο ΟΑΚΑ. Όπως εξ άλλου και επί της ΑΕΚ.

Επιβάλλεται να είμαστε οι πρώτοι που θα μας καλέσουν αμφότεροι στα εγκαίνια των νέων τους γηπέδων για να ξεκινήσουν να γράφονται νέες ερυθρόλευκες σελίδες δόξας στα «τσάμπα» γήπεδα τους. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο μάγκες. Αλλάζουνε «στρώμα», «κρεβάτι» και «δωμάτιο».

Τους είχαμε σπάσει τους σουμιέδες στα προηγούμενα. Δεν λειτουργούσαν τα «ηλεκτρικά». Μπάζανε… τα «πίσω» παράθυρα. Και το καλύτερο; Που να φύγει τώρα ο Αλ-αφ-ούζο-ς; Μπάστακα θα τον έχουν τα επόμενα χρόνια. «Επενδυσάρες» θα γίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα , όχι άμεσα αλλά από το 2026 (και βλέπουμε) και μετά. Τώρα θα μου πείτε , μα δεν θα βάλουν λεφτά να το φτιάξουν. Γιατί οι «άλλοι» έβαλαν; Αλήθεια , επειδή δεν θυμάμαι, όταν φτιάχναμε εμείς το δικό μας , με δική μας χρηματοδότηση, επενδύαμε σε παίχτες η όχι;

Είχαμε την αγωνιστική και επενδυτική κατάντια τους σε Ριζούπολη και ΟΑΚΑ; Νομίζω πως όχι. Ε; Τι λέτε και εσείς οι αντικειμενικοί; Και πάμε τώρα στο δια ταύτα. Κατ΄ αρχάς οι Αθηναίοι οπαδοί του Ολυμπιακού , που αποτελούμε και την πλειοψηφία των οπαδών στην Αθήνα, χαιρετίζουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι θα αποκτήσει η πρωτεύουσα ένα χώρο πρασίνου και αναψυχής στην συνοικία των Αμπελοκήπων με θέσεις πάρκινγκ. Αλλά ως οι περισσότεροι οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου ανά την χώρα , ήρθε η ώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ισονομία.

Χωρίς γενικές συνελεύσεις, ξεκατινιάσματα , διχόνοιες , εκλογές «διαφάνειας» κλπ που συναντήσαμε σε όλες τις άλλες ομάδες, τασσόμαστε ανεπιφύλακτα σε ποσοστό 100% στα κάτωθι. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να βρεθούν οι χώροι και τα χρήματα από την Περιφέρεια, τον Δήμο, το Ταμείο Ανάπτυξης και εγώ δεν ξέρω από πού αλλού για να… Γκρεμιστεί το πεπαλαιωμένο ΣΕΦ εκ βάθρων και στην θέση του να κτιστεί και να αποδοθεί στον Ολυμπιακό υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Να ανεγερθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το κλειστό κολυμβητήριο στην θέση που ήδη πλειοδοτήσαμε. Να ανεγερθεί και να αποδοθεί στον Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων ανάλογο με αυτό που έφτιαξε το κράτος τσάμπα στην Πυλαία στον χώρο πέριξ του ΣΕΦ. Και τέλος , όσα χρήματα δαπανήθηκαν για τις ΠΑΕ των ΠΑΟ και ΑΕΚ να διατεθούν και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επέκταση του Καραϊσκάκη. Και μη μου πει κανείς μα οι άλλοι «πρόσφεραν» την Λεωφόρο.

Ποια Λεωφόρο; Αυτή που οι ίδιοι αναγνώρισαν, ότι δεν τους ανήκει; Ότι δεν έχουν τίτλους ιδιοκτησίας; Ότι είναι γήπεδο Δημοτικό; Να κόψετε το κεφάλι σας να «βρείτε» τους τρόπους ώστε να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις μας στους χώρους που σας υποδεικνύουμε η που θα συμφωνήσουμε όπως επίσης και τα λεφτά. Σε όλους τους άλλους τα βρήκατε. Δεν ζητάμε ούτε σεντς παρακάτω, ούτε ευρώ παραπάνω. Είμαστε όλοι δίπλα στις διοικήσεις του Ολυμπιακού, σε όλα όσα ζητήσουν δικαιωματικά από την Πολιτεία.

Σε σχέση με τα όσα παραχωρήθηκαν στους «άλλους» , στα πλαίσια της ισονομίας και της διαφάνειας σε μας θα αποδοθούν συγκριτικά πολύ λιγότερα χρήματα. Και εννοείτε φυσικά ότι τασσόμαστε στο πλευρό κάθε άλλης ομάδας , πλην των ήδη ευνοημένων από το κράτος, στην διεκδίκηση με τους ίδιους ακριβώς όρους ανέγερσης σύγχρονων εγκαταστάσεων για την άνοδο του Ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.  

 

 

Υ.Γ… Ιστορικό ήταν και το συλλαλητήριο…. Και από τότε μετράμε … 12 Πρωταθλήματα εμείς και 1 ο ΠΑΟ…

Υ.2…  Ήταν τόσο ιστορική η ψήφος, που πήγαν να ψηφίσουν μόνο 2.985 οπαδοί. Εκ των οποίων οι 934 ήταν αντίθετοι.

Υ.Γ.3.. Τα ιστορικά 1-4 και οι θρίαμβοι μας στην Λεωφόρο δεν θα «γκρεμιστούν» ποτέ.

Υ.Γ.4… Πάλι «ηττηθήκατε» βρε; Με ότι έχετε «ασχοληθεί» μέχρι σήμερα δεν έχετε δει έστω μια «νίκη».

Υ.Γ.5… Σας «γλέντησε» ρε μέχρι και ο Αλαφούζος; Καλορίζικο το «πάρκο» για σκυλάκια σας.

Υ.Γ.6… Φαντάζεστε στο νέο σας γήπεδο η Θ 13 να μην αντιστοιχεί σε πέταλο; Η ακόμη χειρότερο να «ονομάσει» ο Αλαφούζος το ένα πέταλο 7 και το άλλο 21;  

Υ.Γ.7….  Προβλέπω μακροημέρευση Αλ-αφ-ούζου και «εξασφάλιση» οριακά της 4ης θέσης στο απώτερο μέλλον.

 

PHOTO GALLERY

Διεκδικούμε και απαιτούμε ισονομία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ