ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευαίσθητοι κατά το δοκούν οι κύριοι...

Ευαίσθητοι κατά το δοκούν οι κύριοι...

@ Αντέδρασε με ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Ο... κλάδος τους, θίχτηκε, συντεχνιακά σε κάθε περίπτωση και περιέργως σε μια πρώτη ανάγνωση. Γιατί θίχτηκε και έβγαλε ανακοίνωση για "στοχευμένα" δημοσιεύματα και άλλα;

@ Γιατί ο Τύπος ανέδειξε το μέγα ατόπημα του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου να προσπαθήσει με τον τρόπο που άσκησε τη δίωξη στον Παναθηναϊκό να εξαφανίσει τα επεισόδια που ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ είδε στην στρούγκα της Λεωφόρου! Αυτό ακριβώς είναι το ζουμί και τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

@ Δηλαδή την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν την αφορά αν έγινε σωστά η δουλειά του εισαγγελέα; Δεν την αφορά το ότι η Αθήνα καίγεται από τις 5 η ώρα και ο εισαγγελέας πάει φρεσκαδούρα στο γήπεδο στις 7;

@ Αλλά θα μου πείτε εδώ δεν τους ενόχλησε στο... μαλακό κατά τα άλλα υπογάστριο τους το ότι κάποιοι έχουν κάνει τις δικογραφίες φέιγ βολάν και τις μοιράζουν σε εκπομπές.

@ Το ότι καναλάρχες προαναγγέλλουν διώξεις και έχουν πληροφόρηση για υπόθεση καλύτερη από αυτή που έχουν οι... ίδιοι οι κατηγορούμενοι!

@ Δεν τους πείραξε μέχρι τώρα και δεν τους ενόχλησε το... κράτος του “Παναθηναΐκάκια”... Και τους ενόχλησε η αλήθεια που εκφράστηκε από τον Τύπο. Αυτό είναι πραγματικά πολύ παράξενο!

ΥΓ.: Ευτυχώς η λογοκρισία στον Τύπο σταμάτησε με την πτώση της Χούντας που πήγε με δωροδοκίες (και όχι μόνον) στο Γουέμπλεϊ την ομάδα του “Παναθηναΐκάκια” και μερικών άλλων...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Προσοχή στο κενό της προπαγάνδας

  Προσοχή στο κενό της προπαγάνδας

  Άπαντες παραδέχονταν πως ορθά δεν έγινε το ματς στη... Βαγδάτη της Λεωφόρου! Και σήμερα γίνεται μια απίστευτα γελοία προσπάθεια να υπάρξει σύγκριση με το ματς στα Χανιά που διεξήχθη σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια.

 • ΣΥΚΩ ΧΩΡΑΙΨΑΙ ΚΟΥΚΛΗ ΜΟΥ...

  ΣΥΚΩ ΧΩΡΑΙΨΑΙ ΚΟΥΚΛΗ ΜΟΥ...

  Κάθε φορά που ανοίγει το κοτσανολόγιο ο Κωνσταντινέας είναι να κλείνεις τα αυτιά σου!

 • Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

  Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

  Μια... επταετία (μόνο) μένουν στα συρτάρια οι κακουργηματικές πράξεις Αλαφούζου που λέει με θράσος ότι η Δικαιοσύνη αργεί!!!

 • Ο καλύτερος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  Ο καλύτερος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  Κάποιες σκέψεις με αφορμή τις δηλώσεις του Δ. Ελευθερόπουλου για τον "καλύτερο Ολυμπιακό της 20ετίας"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ