ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αρπαγή της κούπας της «μπουγάδας»

Η αρπαγή της κούπας της «μπουγάδας»
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Να μάθετε ρε έστω και στα «γεράματα», να αντικρίζετε την αλήθεια κατάματα. Να μην εξαφανίζεστε κατά την προσφιλή σας συνήθεια, μετά από τις ήττες, από όπου και αν προέρχονται.

Όταν «χαλάτε» το στόμα σας, στις σπάνιες νίκες σας, να ασχολείστε με τα αθλήματα αυτά και όταν σας σερβίρεται ο «λούτσος» ζεστός. Να μαθαίνει ο κόσμος ότι έχετε αποκλειστεί στο Λιγκ Καπ στο βόλεί αντρών, ότι χάσατε από τον Άρη και την Σαντορίνη στο γυναικείο Βόλεϊ . Εσείς δεν ήσασταν που ξεχυθήκατε στο διαδίκτυο και πανηγυρίζατε την οριακή νίκη στο γυναικείο μπάσκετ με 62-61;

Οι αυλικοί των διοικήσεων σας, δεν ήταν αυτοί που μίλαγαν για «σερί» και νέα εποχή;

Τι άλλαξε σε λίγες ώρες και αγανακτήσατε τόσο όσο να παραδεχτείτε έμμεσα ότι πνέετε τα λοίσθια παντού, «κλέβοντας»!!! την κούπα της «μπουγάδας» από το μακρινό 2010;

Δηλαδή δεν έχετε εμπιστοσύνη στις διοικήσεις σας, ότι θα σας φέρουν και φέτος κούπες, όπου τέλος πάντων συμμετέχετε;

Μπορείτε να εξηγήσετε στον υπόλοιπο κόσμο σας, γιατί αντιδράτε ενάντια σε αυτόν που σας ξεχρεώνει και αποθεώνατε αυτούς που σας φέσωσαν;
Μπορείτε να εξηγήσετε γιατί ως οργανωμένοι που είχατε αναλάβει τις τύχες του ερασιτέχνη σας αποτύχατε;

Γιατί πλακώνεστε μεταξύ σας και αν ισχύουν όλα όσα λέει ο πάλαι ποτέ «διοικητικός σας φίλος» για την πάρτη σας;

Σας πήρε 11 χρόνια για να καταλάβετε ότι ο ύμνος σας δεν συνάδει με την εικόνα των ομάδων σας;

Εδώ θα μου πείτε σας πήρε 16 χρόνια για να καταλάβετε την σημασία των μελών, αυτό θα καταλαβαίνατε;

Γιατί αφήσατε στο πρόσφατο παρελθόν στο απυρόβλητο «άλλους» και «άλλους» και βάζετε στον στόχαστρο τον πάλαι ποτέ «φίλο» σας Αλαφούζο;

Θα σας βγάλουμε ξινή την νίκη στο γυναικείο μπάσκετ. Σας το υποσχόμαστε. Πάλι θα ψάχνετε λαγούμια να κρύβεστε λαγουδάκια. Κ αυτή την φορά δεν θα φαίνονται ούτε τα αυτιά σας.

Αμ οι «άλλες» κότες, οι δικέφαλες... Δεν έχετε μόνο τμήμα χαντ μπολ... έχετε και πόλο αντρών που το κοντέρ σταμάτησε στο 5-17... έχετε και γυναικείο Βόλεϊ, που περάσαμε αέρα με 0-3 από την έδρα σας.

Θα έρθει και το μεταξύ μας ματς στο πόλο γυναικών για να ξαναχάσετε. Δεν γίνεται να ασχολείστε μόνο στις νίκες. Και να λέτε και ευτυχώς που «καταργήσατε» το τμήμα Βόλεϊ αντρών, και δεν έχετε γυναικείο μπάσκετ, γιατί και εκεί «λούτσο» θα είχε για κυρίως πιάτο.

Μην ξεχάσετε όλοι σας, αν η πανδημία καταστρέψει και φέτος τα ερασιτεχνικά αθλήματα, να απαιτήσετε να σας απονείμουν το πρωτάθλημα σε γυναικείο μπάσκετ και χαντ- μπολ, επειδή κερδίσατε τον Ολυμπιακό στις έδρες σας, χωρίς να έχουν παιχτεί οι ρεβάνς. Την ίδια ρόμπα εξ άλλου φοράτε απλά αλλάζει το χρώμα και το «ζώο» στο σήμα.

Ρίξτε κ άλλα τμήματα σας, στις μικρότερες κατηγορίες, όπως κάνατε στο πόλο αντρών οι μεν και στο Βόλεϊ αντρών οι δε, για να μην γράφει σερί και ιστορία ο Ολυμπιακός με τις νίκες απέναντι σας, εντός και εκτός, και τα ξαναλέμε, στο πολύ μακρινό μέλλον, αν κάποια στιγμή δεήσει ο Ύψιστος και μοιάσετε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε όλα του, τα επίπεδα. Από διοίκηση, προπονητές, και ομάδες με εγχώριες και ευρωπαϊκές επιτυχίες, μέχρι οπαδούς και τροπαιοθήκες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ